Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Suhmsgade, 1125 København K

Økonomi *

Husleje

15.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
550,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
15.950,00 kr.
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
47.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden

Nyere istandsat 3 værelses lejlighed på Suhmsgade i indre København. Indretningen er holdt i den rå New Yorker stil med bl.a. støbte betongulve med gulvvarme, og med badeværelser som er udført i en moderne og lækker stil med tilhørende vaskesølje. Lejligheden er klar til indflytning d. 1. februar 2019, så vent endelig ikke med at kigge forbi. Der er ikk elevator til denne opgang. Udlejer ønsker desværre ikke at leje lejligheder ud som delelejligheder.

Billederne er illustrationsbilleder.

Området

Her er man garanteret en central placering og kvarterets store udbud af butikker, caféer og restauranter. Få hundrede meter væk ligger eksempelvis Restaurant Schønnemann, Sult og A Hereford Beefstouw. Et stenkast fra Landemærket ligger Kultorvet, hvor fortovscaféer og frugt- og blomsterboder er med til at skabe en hyggelig stemning. Kun få meter fra ejendommen ligger Hauser Plads, som er en lille, grøn oase med rum og plads til både voksne, og børn. Her er et sprudlende caféliv og midt på pladsen ligger en lille futuristisk legeplads. På 5 minutter til fods kan man nå Nørreport Station, hvor der er gode bus- og togforbindelser samt Metro. Parkering på terræn eller i kld. som kan tilkøbes mod ekstra betaling direkte hos Onepark.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.