Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Halldór Laxness Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

13.200,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.200,00 kr.
- Depositum
39.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Halldorhus er tegnet af Arkitema Architects og er kendetegnet ved sit recesmurværk i mørke tegl og ved det elegante matpolerede aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen. Alle boligerne er tegnet med sit eget private uderum. Boligerne har almindelig og fransk altan, så de kan åbnes helt op om sommeren. De øverste lejligheder har privat, tilbagetrukket tagterrasse, som fungerer som en naturlig forlængelse af boligen, mens stuelejlighederne har udgang til egen fliseterrasse med kig ud mod det fælles grønne gårdrum.

Både ind- og udvendigt er det gennemgående design skabt med lyse, venlige og varme kvalitetsprodukter fra gulv til loft. Lejlighederne har massiv lamelparket i eg. Køkkenet er i klassisk og slidstærkt design fra HTH med indbygget kølefryseskab. Badeværelseselementerne er ligeledes fra HTH og indeholder vaskemaskine og tørretumbler.

Gader, pladser og intime byrum er indrettet, så de indbyder til at mødes i det offentlige rum. Aktivitetspladser og grønne områder skaber levende forbindelser på tværs af bydelen. Og med byttecentraler, tæt naboskab og byhaver nærer Bellakvarter det lokale miljø, værdifællesskaberne og indbyder til sociale aktiviteter.

Boligerne er indflytningsklare.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.