Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

11.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.000,00 kr.
- Depositum
33.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Dejlig lys 3 værelses

Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Lejligheden er dynamisk og har 3 værelser og er på i alt 89 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Lejligheden indeholder stor rummelig altan der giver ekstra plads at udfolde sig på. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne.

Lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse, og flot hvidt køkken fra Svane med gode hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. Lejligheden indeholder 2 gode værelser, hvoraf der er skabsarrangement i det ene. Lækkert, rummeligt badeværelse, med vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er med gulvvarme, og har et depotrum i lejligheden, hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter.

Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

El, vand & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.