Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.900,00 kr.
- Depositum
35.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
4 værelses lys og delevenlig gavllejlighed

Ved indgåelse af hurtig lejeaftale, får du mulighed for at bo gratis helt frem til 1.9.2020. Der betales depositum svar til 3 måneders husleje samt 1 måneds forudbetalt leje ved underskrift på lejekontrakten. Herefter opkræves du først husleje pr. 1.09.2020. Lejer betaler selv forbrug fra indflytning i lejligheden.

Vi har nu muligheden for at udbyde denne skønne og lyse 4 værelses gavllejlighed på 1. sal til leje.

Boligen:
Lejligheden er indrettet som 4 værelses og er på i alt 108 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Boligen har en god altan med sol fra morgen til aften.

Man bydes først velkommen i en rummelig entrémed plads til fod- og overtøj. Hernæst lejlighedens køkken og stue i åben forbindelse, med hvide køkkenelementer fra Svane inkl. gode hårde hvidevarer. Her er lækkert og rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine & tørretumbler. Lejligheden er med gulvvarme i alle rum, og har et depotrum hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet. Til boligen er der 3 værelser hvori der er god skabsplads i det ene.

Der er elevator i opgangen som stopper på repos foran døren til lejligheden.

Området:
Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne. Her er også etableret legeplads til de helt små.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering. Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Til området har letbanen stoppested blot 2 minutters gang fra lejligheden, som giver transport ind til Århus C på kun 12 minutter.

Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

El, vand & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

Lejligheden er indrettet med mulighed for, at flere studerende kan dele. Den er således til ethvert behov både for unge, ældre og børnefamilier.

Billeder kan være fra en anden lejlighed end den i annoncen nævnte.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Risskov?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Risskov. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.