Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Tækkerstræde, 3400 Hillerød

Økonomi *

Husleje

10.850,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
578,00 kr.
- Vand
362,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
10.850,00 kr.
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
32.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighederne

Fantastisk 3 værelses lejlighed beliggende i stuen i bygningen, med sol om eftermiddagen. Lejligheden byder på entre med indgang til stue og de 2 værelser, som lejligheden indeholder. Derudover er der åbent køkkenalrum i forbindelse med stuen, som tildeler lejligheden rummelighed og lys. Lyse og lækre materialer med alle hårde hårde hvidevarer - Køle/frys, ovn, emhætte, kogeplade, opvaskemaskine og vaskemaskine. Badeværelset har seperat bruseniche og vaskemaskine, som er opført i lyse materialer også.

Ejendommen

Området mellem bygningerne udlægges med grønne arealer, hvor børn får plads til leg, og voksne kan nyde en rolig stund i solen. Hertil kommer et stort parkeringsområde samt et depotrum med til hver lejlighed. Som en ekstra bonus er nærmeste supermarked blot 200 meter fra hoveddøren, og der er ikke meget længere til Slotsarkaderne. Derudover er der også både skole, daginstitutioner og S-togsstation i nærheden.

Alt i alt en skøn lejlighed i et kvarter i rivende udvikling.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.