Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Trunnevangen, 2920 Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

14.875,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
44.625,00 kr.
- Depositum
44.625,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyetableret lækker lejlighed på 85 kvm med stor solrig altan

Med fantastisk beliggenhed i Charlottenlund, lige ved Jægersborg Allé og de skønne indbydende shopping og - indkøbsmuligheder er denne lejlighed beliggende. Lejligheden er ny fra enden til anden i flotte og lækre materialer. Bl.a. med Veldisponerede rum, som er nemme at møblere , Flotte, brede askeplankegulve ,Hvidmalede vægge og lofter , Svane White-line køkken med hvide fronter samt skabe til loft i køkken , Opvaskemaskine og køle-/fryseskab med køkkenskabslåger, Keramiske kogeplader med flerfunktion , Eksklusiv sanitet i badeværelser bl.a. væghængt kloset , Vaskemaskine og tørretumbler
Brusebad i alle badeværelser , Eksklusive fliser på gulv og i brusenicher i badeværelser , Halogenbelysning i køkken og badeværelser , Antennestik i alle værelser , Porttelefon med video , Massive, malede døre overalt , Store vestvendte møblerbare altaner med hårdtræsplankegulve ,Elevator til P-kælder , Smukt tilplantede udenomsarealer.

Lejligheden indeholder:
Indbydende entré, stort lækkert køkken/alrum i forbindelse med stor stue med udgang til den store terrasse. Stort soveværelse med plads til hjemmearbejdspladsen samt garderoberum. Ydermere dejligt badeværelse.

P-plads i p-kælder til kr. 800,00 pr/mdr medfølger.

VI HAR KØBENHAVNS BEDSTE M2 TIL SALG OG LEJE

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.