Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed på Østerbro

Økonomi *

Husleje

16.290,51 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.640,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
140,13 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
48.365,64 kr.
- Depositum
48.365,64 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Den centrale del af Østerbro og alligevel med stille placering.

Et stenkast fra Østerport station og Østre Anlæg. Gå en tur på Øster Farimagsgade og besøg en af de gode caféer eller restauranter. Østerbrogades handelsstrøg nåes også indenfor 2 min på gå ben.

Lejlighederne har altaner med udsigt over grønne områder, ligesom altanerne på grund af bygningens vinkel ligger i læ og er solfyldte.

Bemærk

Boligen overtages Nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.