Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Enggade, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

6.529,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
23.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
De moderne lejligheder ligger centralt i Vejle, og der er elevator i opgangene.

Der er både plads til enlige, børnefamilier og ældre. Boligerne blev bygget i 2005, og de i alt 43 lejligheder fordeler sig på to-,tre-, og fireværelses boliger.

Stedet er for dig, der nyder Vejles hyggelige centrum med strøgbutikker og cafeliv, og som samtidig gerne vil nyde en sommerdag på bænken på de grønne fællesarealer.

På de store altangange er der også plads til et lille havebord.

Lejlighederne er både tæt på sygehuset og Vejles butiksgader, ligesom skole og daginstitutioner er i gåafstand.

Der er nok parkeringspladser, både til dig og dine gæster. Bussen holder tæt ved ejendommen.

Køkkenerne har komfur og emhætte.

Der er forberedt for installation af opvaskemaskine i køkkenet, samt til vaskemaskine og kondenstørretumbler på badeværelset.

Beboerhuset har plads til 50 personer.

ANTENNE: EWII Bredbånd levere signal. Der er tilslutningspligt og grundbeløb opkræves via huslejen. Grundbeløbet kan bruges til TV eller internet. For at sikre signal ved indflytning, skal du kontakte EWII's Kundeservice på tlf. ** ** ** **. Tilvalgsydelser betales direkte til EWII. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat og 1 hund eller 2 hunde eller 2 katte pr. lejemål. Fodring af fugle er ikke tilladt, da det tiltrækker rotter og mus. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige skadedyr eller giftlige, som f.eks rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmaskif, Bullterrie, Dogo, Agentino. Doge de Bordeaux. American Bull Terrie, Pitt bull Terrie og Toca Inu, samt krydsninger hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren Hund og kat skal holdes i snor på området. Dyrene må ikke være generende for omgivelser ved f.eks. deres opførsel. Lugt eller støj – herunder gøende hunde.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.