Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Fælleshave, 6100 Haderslev

Økonomi *

Husleje

5.643,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
69 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL FÆLLES FÅREHAVE- Et lille beboersamfund i Haderslevs skønne natur

Der tilbydes lejereduktion i lejemålets første 24 måneder med et beløb på kr. 1.000 pr. måned

Boligerne- Lyse og indbydende med skøn udsigt Fælles Fårehave tilbyder torumsboliger i flere prisniveauer alt efter dit behov. Boligerne er indrettet lyst og fint med parketgulve i bøg. Badeværelset fremstår med lyse fliser, bad og toilet. Der er gjort plads til tørretumbler og vaskemaskine. Køkkenet er lyst og rummeligt med god skabs- og køkkenbordsplads. Alle køkkener er udstyret med køle/fryseskab, komfur, og emhætte. Soveværelserne er lyse med indbyggede skabe. Stuen er stor og aflang med god plads til at skabe en hyggelig spisekrog og indrette opholdstue.

Afdelingen- Hygge og fællesskab I rolige og smukke naturomgivelser i Haderslev, ligger dette hyggelige to- og treetagesbyggeri samt rækkehuse fra 1992 med sammenlagt 69 boliger til både unge, ældre, enlige og familier. Via det velorganiserede stisystem, finder du hurtigt og sikkert vej til både skole, daginstitutioner, idrætscenter og indkøb. Du har også mulighed for at tage bussen, der afgår fra stoppested, kun få minutters gåtur fra Fælles Fårehave.

Vi har skønne, grønne fælles udearealer med en sjov legeplads, boldbane og petanque bane. Der er hyggelige bordebænkesæt, hvor dagene kan nydes i godt selskab. Godt selskab er noget vi vægter højt i Fælles Fårehave, og vi tilbyder mange fornøjelige beboerarrangementer i vores fælleshus, såsom tirsdagshygge med kaffe- og the. Vi afholder fastelavns-, sommer- og juletræsfest hvert år, som er med til at skabe en god stemning i vores lille hyggelige samfund. Du er også velkommen til at leje fælleshuset til din egen fest.

Fælles Fårehave har gode parkerings- og opbevaringsmuligheder. Boligerne i rækkehusene og toetages-bygningerne har eget skur tilknyttet, som kan benyttes til opbevaring af cykler m.m. Treetages-bygningerne har eget kælderrum med plads til cykel og opbevaring. Der er gratis bil- og motorcykelparkering med mulighed for at betale et fast månedligt beløb for en fast parkeringsplads. Treetagebygningen er udstyret med elevator, så du nemt kan komme til din bolig. Kælderen i treetagebygningen rummer et fællesvaskeri indrettet med bord, tørretumblere og vaskemaskiner. Alle Fælles Fårehaves beboere har adgang til vaskeriet.

Nærområdet - Smuk natur og aktivt foreningsliv Fælles Fårehave ligger i Haderslevs fantastiske natur med skov og marker med under en kilometer til smukke Haderslev Fjord. Samtidig er du kun tre kilometer fra Haderslevs hyggelige gamle kvarterer og den aktive havn. Haderslev er en charmerende gammel købstad, hvor den gamle bydel med Domkirken og Torvet i centrum er velbevaret og rummer huse helt tilbage fra 1500-tallet.
Udover de hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder i Haderslev, byder byen på mange forskelige aktiviteter og oplevelser for alle aldersgrupper. Der er blandt andet cykelrace for børnene, karnevalsoptog, veterantog til Vojens, Geo-caching, pirat- og kanosejlads. Derudover er der bibliotek, museer, golf, svømmehal, velfungerende skoler og børnepasningsordninger. Den nærmeste skole og daginstitution ligger kun en kilometer fra Fælles Fårehave. Skulle du have lyst til en god gåtur ved vandet, ligger Haderslev Fjord lige i nærheden. Du kan også tage til Hejsager Strand eller børnevenlige Vedsted Sø med gode badebrosystemer og hoppetårn, kun 20 minutters bilkørsel fra Fælles Fårehave.

Fleksibel udlejning:
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
1. Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.