Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Teglværkskrogen, 4550 Asnæs

Økonomi *

Husleje

7.302,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
36.775,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Afdelingen ligger i det dejlige Odsherred. Centralt i Asnæs med både skole, daginstitutioner og svømmehal indenfor en meget lille radius. 300 m fra boligerne ligger Asnæs Centret med både specialbutikker og dagligvarebutikker. Der er ca. 500 m til stationen og med bare 4 km til Høve Strand er man meget tæt på en af Danmarks bedste offentlige strand.

Afdelingen er klar til indflytning d. 1. december 2018

Det er tilladt at flytte ind med 1 hund. På stiftende generalforsamling vil fremtidigt husdyrhold blive besluttet. Første vandregnskab vil være for perioden 1/12 2018 til 30/9 2019. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. ANGÅENDE NYBYGGERI: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel. Der forefindes ikke køleskab og komfur i lejemålet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.