Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Amager Strandvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.250,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.250,00 kr.
- Depositum
48.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til denne dejlige lejlighed som er beliggende nær Amager Stand og metroen. Lejligheden er beliggende i et nyere byggeri, som er opført i lækre materialer.

Lejligheden er en god 2-værelses, med fantastisk udsigt over området og vandet. Lejligheden byder på 104 m2 og har et godt lysindfald i alle rum. Man bliver budt velkommen i den rummelige entre, hvor der er god plads til overtøjet og sko, herfra er der adgang til det store toilet med vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler). I køkkenet er der masser af skabsplads i forbindelse med køkkenet ligger stuen. Her er der god plads til sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til den dejlige altan, hvor det er oplagt at tilbringe en lun sommeraften. Derudover findes der et godt soveværelse. Der er ligeledes adgang til depotrum i lejligheden.

Indenfor kort gåafstand fra lejligheden, findes det fantastiske område ved Amager Strand, store grønne områder, gode indkøbsmuligheder, metro, fitness og flere gode indkøbsmuligheder.

Lejligheden er klar til overtagelse d. 1/1-2019.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

Det gøres opmærksom på, at husdyr ikke er tilladt.

OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed beliggende på 11 sal.

Projekthjemmeside

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.