Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fantastiske boliger udlejes!

Økonomi *

Husleje

9.085,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
27.255,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
“Kastanjehaven” Daugård

Ønskes en bolig midt i naturen hvor fred & ro mødes med livet i et hyggeligt lokalsamfund, og med kun 5 min. gang til indkøb, skole, børnehave, idræt, multicenter mv. og tæt på golfbane, togstop & strand (3 km), så er dette stedet?
Her udlejes 12 Super lækre huse på 109m2 med carport/skur. Boligerne ligger tæt på Hedensted og kun 15 min til Vejle. Opført i de bedste materialer, beliggende på egen grund.

Indeholder: bryggers, badeværelse, soveværelse, 2 børneværelser, stue (med adgang til terrasse) samt køkken/alrum (med adgang til anden terrasse). Lækkert køkken, med energivenlige hårde hvidevare.
Husene er under opførsel, og udlejes efter først til mølle princippet. Der er solceller på husene, og de opvarmes med luft/vand varmepumpe, så der er et meget lavt forbrug. Klar til indflytning fra d. 1 april 2019.

Se mere og lej/reserver en bolig på vores hjemmeside.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.