Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Amaliegade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV
1,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
31.000,00 kr.
- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
144 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Eksklusive lejligheder i Regina Bygningen

Nu udbydes de første nyrenoverede lejligheder i Regina Bygningen og her er kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Lejlighederne er beliggende i en nyere tilbygning til ejendommen, som blev opført i 2004 og ligger blot et stenkast fra gågaden og resten af midtbyens faciliteter. Her kan nævnes 400 meter til banegården, 120 meter til Salling og 140 meter til Aarhus Rutebilstation.

Lejligheden er indrettet med entré, dejlig lyst og stort køkken alrum med alle hårde hvidevarer, som er i åben forbindelse til stuen. Lejligheden er med store vinduespartier og med fokus på godt lysindfald. Lejligheden har store soveværelser, og yderligere værelser er ligeledes af god størrelse. Lejligheden har et stort badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og flere af lejlighederne har altan eller tagterrasse. Det hyggelige og ugenerte gårdmiljø kan også benyttes af alle lejere. Ydermere er der elevator til alle etager.

Muligheder ved denne bolig

Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.