Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Kongefolden, 8660 Skanderborg

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
162 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kvalitetslejligheder i naturskønt område

Ønsker man at bosætte sig i et naturskønt område, tæt på daginstitution, legeplads, Sø, og by?

Så har man nu chancen. Der udbydes i alt 8 lejligheder til leje i Kongefolden, som ligger i Skanderborg Bakker. Togstationen ligger få minutters gang fra bebyggelsen, så man er også kun 20-25 minutter fra Aarhus C og en gå tur på 15-20 minutter i de naturskønne omgivelser til Skanderborg centrum.

Lejlighederne der udbydes til leje er 3-4 værelses lejligheder, varierende i størrelserne fra 95-165 kvm.

Alle lejligheder har egen vaskemaskine og tørretumbler, alt i hårde hvidevarer, adgang til depotrum i kælderen, cykelkælder samt parkering lige ved døren. Ejendommen har ligeledes elevator.

De større lejligheder har adgang til to toiletter, og walk-in closet i soveværelset. Alle lejligheder har ligeledes udgang til egen terrasse eller stor solorienteret altan.

Området er enormt hyggeligt, hvor der i mellem bebyggelserne er gode grønne arealer, legeplads, daginstitution lige ved siden af.

Muligheder ved denne bolig

Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Legeplads, Altan, Elevator, Nyistandsat, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.