Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Flot moderniseret lejlighed på bedste beliggenhed med kig til gågaden

Økonomi *

Husleje

8.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
520,00 kr.
- Varme
520,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
26.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Topmoderniseret lejlighed lige i hjertet af Aalborg med lys og indbydende indretning. Boligen indeholder lyse stuer en-suite med højt til loftet og flotte trægulve samt lækkert soveværelse med stor skabsvæg. Der er et lyst moderniseret badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, spots og indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Moderne køkken, ligeledes med klinker og gulvvarme, opvaskemaskine, køle-frys samt masser af skabsplads. En helt igennem lys og lækker lejlighed.
Boligen ligger på hjørnet af Holbergsgade og Reberbansgade, med direkte kig til gågaden og alle Reberbansgades fristelser lige for. I denne bolig har man alle muligheder for at nyde bylivet i Aalborg.

I ejendommen er der mulighed for opbevaring i enten kælder eller loft, ligesom der er fælles cykelskur i baggården.

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.