Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Kastanjen, 9210 Aalborg SØ

Økonomi *

Husleje

8.550,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.550,00 kr.
- Depositum
25.650,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dette nyopførte område er beliggende i midt i Aalborg-bydelen Gug, tæt på offentlig trafik og lige ved indkøbsmuligheder. Derudover er der gode muligheder for at komme på infrastrukturen til og fra Aalborg. Boligens entre fungerer som fordeling til stue/alrum.

I alrummet er der indrettet køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og stuen. Køkkenet er i hvide HTH-elemeter, med keramisk kogeplade, indbygningsovn og installation til opvaskemaskine. Badeværelse er med, væghængt toilet, indmuret bruser samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Boligens 1.sal er indrettet med 2 værelser og 1 soveværelse samt et badeværelse. På badeværelse er det pålagt sort/grå fliser, i resten af gulvene er askeparket.

Lejemålet overtages nyistandsat f.s.v. angår maling, hvidtning og tapetsering.

Der medfølger et skur på ca. 3 m2Bemærk!
Husdyr ikke tilladt

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.