Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses rækkehus - Emiliedalen, 8270 Højbjerg

Økonomi *

Husleje

12.895,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.895,00 kr.
- Depositum
38.685,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med suveræn beliggenhed lige op til Skåde bakker kan vi tilbyde dette spændende rækkehus, der er indrettet i 2 plan. Rækkehuset er netop ved at blive renoveret med bl.a. lækkert køkken fra Invita. Lækre hårde hvide varer fra Siemens.
Boligen indeholder: Entré med adgang til gæstetoilet. Lækkert køkken med plads til stort spisebord. Flot trappe op til 1. sal hvor man har en dejlig lys opholdsstue med pejs. Lang gang med skabe som fører ned til værelsesafdeling med 2 værelser og badeværelse, som også har fået nyt skabsarrangement, ny bordplade med nedfældet vask samt nyt armatur. Fra det ene værelse er der udgang til lille terrasse. Endvidere hyggeligt atriumgård til boligen.

Billederne er fra en anden tilsvarende bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.