Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Luksuriøs storvilla med poolområde ved Knebel Vig

Økonomi *

Husleje

30.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
381 m²
Værelser
11 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor og rummelig luksus-villa med panoramaudsigt over Knebel Vig udlejes fuldt møbleret. Villaen, som er på hele 381 kvm., indeholdender ud over de store fællesarealer også 9 soveværelser, stor hems samt swimmingpool, spabad og sauna.

Villaens mange kvadratmeter fordeler sig i 2 plan.

Stueplanet indeholder et større bryggers med vaskefaciliteter og skabsplads. Her er adgang til det ene af villaens i alt 4 badeværelser, som alle er med brus og gulvvarme, samt til en længere fordelingsgang, der munder ud i det store køkken/alrum i den ene ende og pool-afdeling i den anden. Fordelingsgangen giver adgang til 4 soveværelser som alle har dobbeltsenge og skabsplads samt et badeværelse.

Køkken/alrummet er udstyret med spiseafdeling til 21 personer og en hyggekrog med sofaarrangement og TV. Køkkenet indeholder køkkenudstyr og service til 21 personer, ligesom det er udstyret med hele 2 komfurer, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner, 2 kaffemaskiner samt et ekstra stort køleskab, så der er mulighed for at lave mad til den store familie. Fra rummet er der adgang til en flisebelagt terrasse med havemøbler og grill.

Fra køkken/alrummet leder en trappe til 1. sal, hvor der findes en hyggelig opholdsstue med TV og udgang til balcon med frit udsyn over Knebel Vig. Derudover findes der på 1. salen 5 soveværelser, hvoraf de to er med egen balcon, endnu et badeværelse samt stor hems indrettet med ekstra sengeplads. På denne etage er der ligeledes mulighed for at sætte sig på en balcon over poolområdet.

Det m2 store poolrum i stueplan har en 30 kvm. stor pool, spabad til 3-4 personer og adgang til både sauna og badeværelse. Der er god udenomsplads i rummet, ligesom der er direkte udgang til haven herfra.

Huset har integreret Sonas-system, således der kan afspilles musik direkte fra mobilen i hele huset.

Villaen er beliggende på en stor, nem grund med både petanquebane, gynger, sandkasse og bålplads. Der er derudover en hyggelig havepavillon, skur og overdækket terrasse.

Huset ligger tæt på stranden og her er mange gåture lige i området. Mols Bjerge er kendt for at levere smuk natur og det ses tydeligt fra huset.

Huset udlejes fra 1. januar 2019 for en nærmere aftalt periode.

Der betales udover husleje for eget forbrug.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.