Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Roomie søges til et lækkert værelse i Risskov Brynet

Økonomi *

Husleje

4.300,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
4.300,00 kr.
- Depositum
12.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeg har været så heldig, at få en 2-værelses lejlighed i Risskov Brynet. Jeg søger derfor en sød roomie, som vil bo i det andet værelse fra d. 1 december eller hurtigst muligt ;-)
Lejligheden er 65 kvm og består af 2 lige store soveværelser, et køkken med opvaskemaskine, et badeværelse med vaskemaskine kombineret med en tørretumbler og en stor altan med udgang fra begge værelser.
Risskov Brynet er et nyt boligbyggeri, som ligger tæt på uddannelsesinstitutioner, indkøb, strand og skov.

Afstande:
- 10 min til Universitetsparken på cykel
- 5 min til indkøbsmuligheder i Veri Centeret (Rema 1000, Netto, Fakta og Kvickly)
- 15 min til midtbyen på cykel
- 5 min til Riis Skov på cykel
- 13 min til Den Permanente på cykel

Huslejen vil ligge på 4.300 kr. inkl. aconto vand/varme, el og internet. Dette er medregnet boligstøtte, og husleje niveauet forudsætter derfor, at du er studerende.
Depositum er på 3* husleje, så i alt 12.900 kr.

Lidt om dig: Du er en udadvendt studerende, som til tider er klar på roomie-hygge med aftensmad, et glas vin eller noget helt tredje, men også kan respektere en lukket dør. Du skal desuden kunne rydde op efter dig selv, og ellers bare bidrage til at skabe et hyggeligt hjem, hvor der er plads til os begge.

Lidt om mig:
Jeg er 22 år gammel og kommer fra Nordjylland. Jeg læser til dagligt jura på 5. semester, og er en stille og rolig pige, som bruger meget tid på studiet . Udover studiet elsker jeg at tilbringe tid sammen med mine veninder.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så kontakt mig her på Facebook, hvor du fortæller lidt om dig selv fx hvad er din livret?
Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at skrive til mig.
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.