Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

To lyse værelser + stort repos udlejes i hus med have i naturskønt område

Økonomi *

Husleje

5.400,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
10.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lej hele førstesalen! To lyse værelser (10 + 10 m2) og et stort repos (25 m2). Køkken og toilet/bad er delt og beliggende i stue etagen. Køkkenet er desuden med opvaskemaskine. Herudover har du adgang til bryggers med vaskemaskine, terrasse og have og værksted med fryser. Huslejen er 5.400 kr. inklusive varme, vand, el og trådløst internet! Depositum: 10.000 kr.
Huset ligger på en stille vej i den lille by Eskebjerg, tæt på Kalundborg. Der er kun 100 meter til nærmeste stoppested med bus til Kalundborg og Jyderup. Det tager ca. 20 minutter til Kalundborg Station. Vi har en Brugs i byen, og naturen er smuk! Man kan cykle til en dejlig badestrand på 10 minutter.
Vi, som bor i huset, er Lars (far, 51 år) og August (søn, 19 år),
Vi glæder os til at høre fra dig!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.