Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Halsskovvej, 4220 Korsør

Økonomi *

Husleje

5.554,16 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
550,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.662,49 kr.
- Depositum
16.662,49 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Denne lejlighed ligger i pæn og velholdt ejendom i Korsør. Ejendommen er beliggende i Halsskov bydelen tæt på butiksgaden. Der er kun få minutter på cykel til stationen, til bymidten og til Havnen.

Denne 3 værelses lejlighed er beliggende på 2 sal. Overalt i lejligheden findes fritliggende hanebjælker og nogle steder skrå vægge. Lejemålet fremstår nymalet ved overtagelse. Entreen giver adgang til badeværelse med brusekabine og vaske-tørremaskine og til et godt reelt og rummeligt værrelse. Ved indgangen til køkken-alrummet er der yderligere et værelse med adgagn til en god rummelig hems med et flot lysindfald fra vinduet. Køkken-alrummet er et stort reelt rum som er nemt at indrette, og rummer en spiseafdeling med direkte adgang til en god terrasse. Der er flg. hårde hvidevarer i lejemålet: Komfur, køleskab, emhætte, opvaskemaskine, vaske- og tørremaskine. Der er depotrum i kælderen til lejligheden. Ejendommen har energimærke, og kategori er energimærke D - energimærke kan rekvireres hos udlejer og udleveres ved indgåelse af lejekontrakt.

Bemærk

3 måneders depositum 3 måneders forudbetalt leje Husdyr ikke tilladt

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.