Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i København K

Økonomi *

Husleje

18.619,38 kr.

Forbrug
1.800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
55.858,14 kr.
- Depositum
55.858,14 kr.

Detaljer *

Størrelse
126 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn 4 værelses lejlighed beliggende i flot ejendom på yderst central adresse i København K.

Attraktivt beliggende i smørhullet af København K, tæt på Kongens Nytorv og tæt på byens charmerende udbud af specialforretninger.

Der er en lille gård samt tilhørende kælderrum til lejligheden. Ejendommen har endvidere portrum samt stort trapperum.

Bemærk

Lejligheden overtages som Nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.