Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Ndr. Ringvej, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

10.607,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
46.034,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL NDR. RINGVEJ - Nyopførte boliger tæt på centrum

Boligerne - De 3-rums boliger findes i forskellige størrelser fra 83 til 114 kvm. De fleste har eget depotrum i lejligheden og egen altan, der for de flestes vedkommende vil have en attraktiv udsigt mod syd, øst eller vest. Der er elevatorer i alle 4 bygninger.

Afdelingen -Nybyggeri centralt i Kolding På den gamle remisegrund på Ndr. Ringvej, er opført fire punkthuse på hver seks etager med i alt 84 almene lavenergi familieboliger. Størstedelen af boligerne har en attraktiv udsigt mod syd, øst eller vest og veksler med tre- og fire rums boliger, de fleste er udstyret med altan og eget depotrum i boligen. Til boligerne hører også fælles udeområder mellem husene og på terrassedækket over parkeringskælderen. Fællesområderne er tæt på boligerne og beskyttet fra trafikstøj. Desuden anlægges der et offentligt område midt i bebyggelsen i form af en trappe og rampe, som forbinder området syd for bebyggelsen mod Utzonsgade.

Nærområdet - Bo i Koldings hyggelige bymidte Boligerne ligger tæt på centrum af den hyggelige by Kolding. Her er en hyggelige bystemning med lækre spisesteder, hyggelige cafeer og spændende specialbutikker. Boligerne ligger i gåafstand fra gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og fantastisk natur med både Slotssøen og Kolding Fjord. Derudover ligger der gode skoler og børnepasningsordninger i nærheden. Kolding har et rigt forenings- og kulturliv, så der er rig mulighed for at pleje sine sportsinteresser eller andre kulturinteresser.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.