Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Kulvej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.460,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.460,00 kr.
- Depositum
40.380,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne

Faciliteter

Højt til loftet
Lejligheder med lys fra begge sider
Store vinduespartier helt til gulv
Altan eller terrasse
Frodigt gårdmiljø
Udekøkken
Depotrum
Fælleslokale i stueetagen

Kanalhuset har en helt unik placering ved marinaen og pladsen. Du får den mest fantastiske udsigt over Frederiksholmsløbet på den ene side, og på den anden side kan du se ud i den store, frodige gård. Man kommer til boligen langs kajkanten og de små forhaver. Indgangene er tilbagetrukket eller med en lille overdækning, så der er læ og tørvejr, når man træder ud af sin opgang. Der er direkte adgang fra opgangen både til gaden og gården, så det er let at komme ud og lege eller hente sin cykel.
Rumhøjden er på hele 2,6 m, og de store vinduespartier helt til gulv gør boligen endnu mere rummelig og lader dagslyset strømme ind. Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og rengøringsvenligt. Hele lejligheden har gulvvarme, så små og store fødder kan holde sig varme om vinteren.
I køkkenet er valgt en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer med integrerede greb fra HTH. Køkkenet er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab.

Fælleslokale
Til mødet i kajakklubben, barnedåben eller den runde fødselsdag er der et stort fælleslokale med plads til ca. 45 personer. Der er køkken med både ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Lokalet ligger i stueetagen med mulighed for at åbne de store vinduespartier og sætte sig ud på pladsen eller i gården at bruge udekøkkenet eller den store grill.
Udearealer
Den store gård er indrettet som et frodigt og naturligt landskab. Mange træer og buske har lækre frugter og bær lige til at spise. Ved opgangen er der en lille opholdsplads og herfra kan man ad slyngede stier bevæge sig ned ad skråningen til de store fællesarealer. Du kan tænde bål på bålpladsen og sidde på de store marksten. Der er grillplads til den store festdag eller udekøkkenet, hvor du kan tilberede aftensmanden. Gården har flere mindre rum, og der er mange muligheder for at gå på opdagelse.
Miljørigtig og lavt vedligehold
Boligerne er opført i energiklasse 2015, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi, og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet. Der er brugt gode materialer, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse, så du i stedet kan bruge kræfterne på det du virkelig holder af.

Bemærk

* Lejen inkl. rabat løber frem til d. 30. november 2019.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.