Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed på Østerbro

Økonomi *

Husleje

15.688,50 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.433,33 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
46.980,00 kr.
- Depositum
46.980,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velindrettet lejlighed med det dejligste lysindfald.

Lejligheden fremstår indflytningsklar med rigtig god planløsning.

Fra fordelingsentreen er der adgang til stort køkken med udgang til STOR altan, super lys og stor stue med udgang til altan, 2 soveværelser samt dejligt flisebadeværelse med mulighed for at installere vaskemaskine.

Spændende rødstensejendom tegnet af arkitekt Ole Hagen og opført i 1973-75.

Der er en stor dejlig fælles flisebelagt gårdhave med mange bede, borde og bænke. Herudover fælles kondirum med sauna, vaskeri, selskabslokale, fælles tagterrasse og græsareal. Der er mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Vordingborggade og Randersgade på Østerbro i et hyggeligt område tæt ved Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, som begge har et rigt udbud af spændende special- og dagligvare forretninger.

Bemærk

Boligen overtages Vel vedligeholdt. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug.Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.