Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed i Hellerup

Økonomi *

Husleje

27.025,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
830,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
80.975,01 kr.
- Depositum
80.975,01 kr.

Detaljer *

Størrelse
205 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggende i hjertet af Hellerup med smagfulde indkøbsmuligheder, specialbutikker og gode offentlige transportmuligheder.

Hyggelige cafeer, restauranter og shopping lige uden for døren. Tæt på Øresund, og Charlottenlund Fort.

Charmerende bolig med flotte stuklofter - sildebensparket og plankegulve.

Man træder ind i hyggelig entre med plads til overtøj. Dejligt stort køkken , nydeligt badeværelse med brus og badekar, gæstetoilet, 4 soveværelser samt 1 mindre værelse samt stor opholdsstue.

Ejendommen:

Velholdt ejendom med nye vinduer samt hyggelig gård. Ejendommen er for nylig blevet energirenoveret med nye varmecentraler.

Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

Bemærk

Overtages nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.