Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Skolegade, 7200 Grindsted

Økonomi *

Husleje

7.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
37.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
OBS! Denne boligafdeling bliver frem over administreret af Alfabo.

Hvis du kunne tænke dig at bo i afdelingen eller allerede bor i afdelingen, så skal du fremover gå ind på hjemmesiden for at skrive dig på ventelisten og for at finde informationer om afdelingen.

*****

NYBYGGERI - indflytning 1. februar 2019

Grindsted er i rivende udvikling og udlejer KOLDING er nu klar til at sætte gang i andet nybyggeri i Grindsted beliggende Skolegade 18-22.

På grunden, hvor den gamle Realskole lå, bygger vi nu 2 blokke med velindrettede, lækre, lyse 2 og 3 værelses lejligheder.

Der bliver kræset for de gode detaljer. Boligerne får vestvendte altaner og stuelejlighederne vil blive udstyret med skønne terrasser.

Blok 1 bygges langs Jernbanegade i 4 etager. Alle 16 boliger i blokken bliver store 3 værelses boliger på 98-103 m2.

Blok 2 bygges ud for Skolegade i 5 etager. Alle 30 boliger i blokken bliver 2 værelses boliger, i 3 forskellige indretninger på 70-85 m2.

Der er elevator og indvendig trappeopgang og til hver bolig tilhører et depotrum i kælderen i blok 1. Gode parkeringsforhold og cykelparkering er der naturligvis også taget højde for.

Kontakt Regionskontoret i Kolding på Tlf. ** ** ** ** eller på *******@*******.dk for mere information om boligerne og ventelisten.

Udlejningen er i gang, der er stadig chancer for at få en bolig, så skriv dig på ventelisten, så vil du automatisk få brev, når vi igen udsender tilbud.

ANTENNE/INTERNET: Lejer tilmelder sig selv en udbyder og der er frit valg. Grindsted Fællesantenne og Altibox har indlagt signal. Man kan kontakte Grindsted Fællesantenne på ******** eller se mere på hjemmesiden. Altibox samarbejder med GEV og kan kontaktes på ******** eller se mere på hjemmesiden. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. Da dette er nybyggeri, tages der forbehold for indflytningsdatoen. ANGÅENDE NYBYGGERI: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.