Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Markedsvej, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

6.369,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.108,00 kr.
- Depositum
19.108,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Admiralgaarden ligger på hjørnet af Nørregade og Markedsvej i Frederikshavn og omfatter i alt 48 boliger og tilhørende fællesfaciliteter. Bebyggelsen er opført som 2 separate bygninger. Den ene i 3 etager og den anden i 6-8 etager. Alle boliger har adgang via trappe og elevator.

Indretning: Stor entré med adgang til soveværelse med faste skabe og stort badeværelse med bruseniche hvor vaskemaskine/tørretumbler er installeret, samt lejlighedens andet værelse. Herefter stort lyst køkken/alrum med alt i hvidevarer og med udgang til østvendt altan, som har en fantastisk havudsigt eller den vestvendte altan, hvor du kan nyde udsigten over byen/græsarealet. Fra stuen er der endvidere adgang til lejlighedens sidste værelse med faste skabe.

Depotrum medfølger lejligheden, samt kan der lejes fælleshus og gæsteværelser af ejerforeningen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.