Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Amalieparken, 2665 Vallensbæk Strand

Økonomi *

Husleje

12.871,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
720,00 kr.
- Vand
450,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.871,00 kr.
- Depositum
38.613,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden

Lejligheden er en dejlig og rummelig 3 værelses på 108 kvadratmeter, som tilbyder en fantastisk udsigt fra 4. etage udover Vallensbæks tage og på en solskinsdag kan man se ned til vandet. Lejligeden har en god fordelingsgang og entre, med mulighed for opbevaring. Lejlighedens 2 værelser har gode muligheder for seng og skrivebord samt skabsopbevaring. Badeværelset er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler samt stor og rummelig bruseniche. Køkkenet er opført i lyse materialer og er i åbent fordeling med stuen, som har rigtig god plads til spisebords- og sofaarrangement. Ejendommene har elevator og der medfølger et kælderrum til hver lejlighed.

Nyd den østvendte sol på den 11 kvadratmeter store altan.

BEMÆRK! Der er 9 måneders binding + alm. opsigelsesperiode på lejlighederne i Amalieparken.

Området

De 5 nye punkthuse er beliggende midt i Amalieparken og er tæt på både bager, Vallensbæk Station, supermarked, motorvejsafkørsel mv. Gode forbindelser til både Køge og København, samt midtsjælland. Der er gratis parkering ude foran bygningen. Massere af grønne områder i nærområet samt den fælles gård der er i midten.

OBS! Du må ikke være registreret i RKI for at leje denne bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.