Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed i Provianthuset, Nordhavnen

Økonomi *

Husleje

14.666,67 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
675,00 kr.
- Vand
325,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.666,67 kr.
- Depositum
44.000,01 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Provianthuset er en eksklusiv ny ejendom under opførelse, hvor du bor direkte ved kajkanten med masser af lys, luft og hav, men er stadig tæt på det pulserende liv i City. Murstenene stammer oprindeligt fra gamle bygninger på Carlsberg. Lejlighedernes store gennemlyste og sammenhængende køkkener og stuer, der giver plads til bevægelse - både for beboere og sollys. Lejlighederne har private forhaver, terrasser eller altan. Penthouselejlighederne har egne tagterrasser med overvældende udsigt til hav og himmel. Ejendommen består af 94 boliger med to-, tre-, fire- eller fem-værelses lejligheder fra 70 til 154 m². Centralt i boligerne findes store spise- og opholdsarealer med skønne Invita køkkener, hvorfra der er udgang til mindst én altan eller terrasse. Badeværelserne er med hvide og grå fliser, bruseniche, væghængt toilet samt forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Fælles for alle er en skøn gårdhave, der beplantes med henblik på at skabe hyggelige, tilgroede hjørner med mulighed for afslapning, hygge og leg. Nordhavn, Københavns gamle industrihavn, er i disse år ved at blive omdannet til Københavns nye bydel med et rigt udvalg af boliger, arbejdspladser, institutioner, indkøbssteder og oplevelser. Tæt på Østerbro, skoler og indkøb. Hvis du ønsker at leje en bolig i Provianthuset kan du ikke stå i RKI.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Såfremt der står at lejemålet overtages som 'Beset', kan dette være et fejl i vores system. Langt de fleste af vores lejemål afleveres som 'Nyistandsat' eller ’Vel-vedligeholdt’. Dette vil fremgå af lejekontrakten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.