Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Urtehaven, 2640 Hedehusene

Økonomi *

Husleje

11.200,00 kr.

Forbrug
1.050,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.200,00 kr.
- Depositum
33.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udbydes lejlighederne i Etape 4 i projektet " Green Garden - Nærheden", som består af i alt 20 lejligheder til leje, der er beliggende fra stue etagen til 3. sal. Lejlighederne er lyse og rummelige 2 & 3 værelsets lejligheder, som er i størrelsen 69-90 m2.

Lejlighederne i Etape 4 er klar til indflytning april 2019.

OBS! Da lejlighederne i projektet ikke er opført og færdigbygget endnu, kan vi ikke fremvise lejlighederne før indflytning.

Vi henviser til projekthjemmesiden, hvor I kan læse mere omkring projektet og de forskellige lejligheder

=> hjemmesiden

Gør din hverdag nem og fuld af muligheder

Nærheden præsenterer en ny måde at bygge forstad på, hvor målet er, at hverdagen skal være nem og naboskabet stærkt. Midlet er en tæt lav by med stærke fællesfaciliteter og nem adgang til storby, natur, indkøb, skole og idrætsfaciliteter.

Hedehusene kan allerede i dag byde på en lang række faciliteter som fx dagligvare- og specialbutikker, bibliotek, idrætspark, tennishal og et springcenter. Samtidig er der flere nye tilbud på vej i Nærheden, som fx en visionær ny skole, som udvikles i samarbejde med LEGO Education. Skolen bliver ikke kun for skoleelever, men kommer også til at rumme fællesfaciliteter i form af lokaler, som beboere kan benytte til fx gæsteværelser, værksteder og festlokale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.