Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Reserveret - Stilren kædevilla med fri udsigt over Aarhus bugt

Økonomi *

Husleje

19.700,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
157 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her udbydes en arkitektonisk perle i et stilrent design, opført i kvalitets-materialer og med enestående udsigt udsigt over Aarhus bugt.

Fra boligens tilhørende, indbyggede, carport er der adgang til en mindre entré i åben forbindelse med et fantastisk køkken/alrum, hvor de store panoramavinduer lukker både dagslys og natur helt ind i boligen. Her er udgang til en skøn terrasse med grønt areal og hav lige udenfor. Selve køkkenet er med pæne grebsfrie låger og indeholder alt i hårde hvidevarer. Køkkenet har åben forbindelse med alrummet, hvor der er god plads til spiseafdeling og hvor en flot åben trappe i asketræ fører til 1. sal.

Derudover indeholder stueplanet 2 gode værelser med indbyggede skabe og udgang til gårdhave, et flot badeværelse med brus samt et bryggers med god opbevaringsplads og vaskesøjle. Badeværelset er opført med Travertin klinker, ligesom de øvrige gulve i stueplan, som alle er med gulvvarme.

1. salen i boligen indeholder fantastisk stue med loft til kip, hvor store panoramavinduer endnu engang lader natur og lys strømme ind i boligen og en smuk fri udsigt over havet og de grønne områder drager øjet. Fra stuen er der udgang til stor tagterrasse, hvor udsigten kan nydes i ro og mag med havets brusen i baggrunden.

Derudver består 1.salen af masterafdeling indeholdende et stort soveværelse, walk-in closet husets 2. badeværelse med brus.

Selve grunden er etableret med have, der er nem at vedligeholde. Der er lagt vægt på store terrassearealer og hyggelige kroge med bl.a en hyggelig, privat gårdhave, hvor man finder et isoleret udhus.

En unik bolig med en helt unik beliggenhed og udsigt.

Boligen udlejes snarest for en periode på 2-3 år.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.