Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses familiebolig - Skolegade, 6900 Skjern

Økonomi *

Husleje

3.066,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
8.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er opført i 1997 og består af 27 lejligheder. Adgangen til lejlighederne kan ske enten via elevator eller trappe. Alle boligerne har altan og udhus.

Afdelingen er centralt beliggende i Skjern tæt på gode bus- og togforbindelser samt indkøbsmuligheder.
Der er elevator i afdelingen.

Der er mulighed for installering af vaskesøjle i boligerne.

Varme og vand opkræves a/c sammen med huslejen.
El afregnes direkte til Elhandelsselskab.
Antennesignalet leveres af Skjern Bredbånd.

Antennesignalet leveres af Skjern Antenneforening og lejer afregner direkte hertil. Antennesignalet leveres af Skjern Antenneforening og lejer afregner direkte hertil. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.