Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Vardevej, 6800 Varde

Økonomi *

Husleje

4.210,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.640,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 17. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Vardevej i Sig- Stilfulde boliger i den gamle købmandsbutikDet er ikke til at se, at den fine toetages bygning har rummet en købmandsbutik. I 1996 gennemgik huset en totalrenovering både ud- og indvendigt, så det nu fremstår med to moderne torumsboliger i ét plan og en trerumsbolig med indvendig trappe på første sal. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, elementerne er i bøgefiner og det er udstyret med køle-fryseskab, emhætte og komfur. Badeværelset har et vindue, som muliggør sund ventilation. Der er grå klinker på gulvet. Torumsboligerne har hvide fliser fra gulv til loft på væggene mens trerumsboligen har hvide fliser i brusenichen og væv på de øvrige vægge. Faste skabe i boligen medfølger. Forbrug: Vand er indeholdt i huslejen. Varme og el opkræves direkte fra forsyningsselskabet. Nærområdet Sig- En driftig og levende landsbyDet er ikke for ingenting, at Sig i 2014 blev kåret som årets landsby i Varde Kommune. Stationsbyen Sig er nemlig både driftig og levende. Byen tæller både skole med SFO, børnehave, dagpleje, dagligvarebutik og gode muligheder for at dyrke motion. Sig kan også bryste sig af den skønne natur ved Varde ådal, Tambos Have med sine 25.000 m2 sanseindtryk, Gellerup Plantage og Karlsgårde Sø. Der er ca. 20 km til motorvejsnettet, 14 km til Varde og omkring 25 km til Esbjerg.

Fleksibel udlejning:

25 % af familieboliger udlejes efter fleksible kriterier. Personer der har arbejdsplads i kommunen men bor udenfor kommunegrænsen og har fast arbejde med mindst 20 timer ugentligt i Varde kommune. Prøvetiden skal være udløbet. Vikariater samt tidsbegrænset ansættelse tæller ikke. Skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.