Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Odensevej, 5750 Ringe

Økonomi *

Husleje

8.109,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
23.129,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Odensevej- Bo i en charmerende gammel skolePå Odensevej er en gammel skole blevet ombygget til en række gode boliger. Her tilbydes både etplansboliger, lavt etagebyggeri med to etager (...) og toplansboliger (...) i forskellige fløje af bygningen. Bygningerne er oprindeligt fra 1812 men er gennem tiden blevet renoveret og vedligeholdt men stadig bevaret den gamle charmerende stil. Området omkring den gamle skole emmer af charme med sine gamle æbletræer, flagstang, dejlige grønne arealer med bord-bænkesæt og legeplads. Ved boligerne er der et fælles cykelskur, og der følger desuden et kælderrum med til hver bolig. Det er kun tilladt at holde husdyr (én hund eller én kat) i .... I de andre boliger er det ikke tilladt at holde husdyr. Selve boligerne er tidsvarende med et fint åbent køkken i forbindelse med stuen, som er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte. Badeværelserne er holdt i lyse farver, og det er muligt at opsætte vaskesøjle. Der er desuden en fin lille altan til boligerne 22 B 1. + 24 K 1.

Forbrug: Vand opkræves som et månedligt a conto beløb. Fjernvarme opkræves som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Nærområdet- Bo i Ringe – et perfekt match mellem by og naturAlle boligerne i Boligselskabet BSB Ringe afd. 1 ligger i den hyggelige by Ringe. Ringe kan byde på lidt af det meste, både inden for byliv og natur. Byen rummer en hyggelig hovedgade med et større udvalg af butikker til shopping, dagligvarebutikker og spisesteder. Hver fredag er der marked med blomster, fisk, ost og grønt -på byens torv. I Ringe finder du et aktivt forenings- og kulturliv med både Ringe Bio, svømmehal, atletikstadion og fritidscenter. Der bliver arrangeret forskellige løb ved den naturskønne Ringe Sø, som også indbyder til hyggelige gåture rundt om søen, hvor der er et rigt fugleliv. Ringe er en attraktiv by for familier, med et stort udvalg af børnepasningsmuligheder med bl.a. naturbørnehave, samt skoler rundt omkring i byen. Motorvejstilslutningen ligger nær byen, og det kræver kun en kort tur på ca. 15 min. i bil for at nå Odense eller Svendborg. Hvis man ikke har bil er der god mulighed transport med regionaltog fra Ringe station både til Odense og Svendborg.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.