Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Charmerende 2V med brugsret til lille have.

Økonomi *

Husleje

10.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.138,00 kr.
- Varme
620,00 kr.
- Vand

ukendt

- El
280,00 kr.
- TV
138,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse
100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.000,00 kr.
- Depositum
20.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
61 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Meget charmerende 2V med brugsret til lille have.
I den smukke bebyggelse ved Genforeningspladsen tilbydes her en meget høj stuelejlighed med brugsret til lille have foran lejligheden.

Lejligheden er klassisk med en god fordelings entre, hyggelig opholdsstue med karnap, dejligt soveværelse mod gården, charmende køkken med hårde hvidevarer, nydeligt badeværelse med brus.

Ejendommen:
Bebyggelsen fra år 1928, er yderst velholdt med en dejlige aflukket gårdhave, der omkranser bygningen Der er smukke sprossede vinduer samt fjernvarme

Kvarteret:
Skønt og attraktivt område ved Genforeningspladsen, som er en oase, her er 12 tennisbaner, fodboldbane, petanquebaner, 2 legepladser, stor skjøtebane, snowboardbane samt store grønne arealer. Man bor samtidig meget tæt på Frederiksbergs charmerende butiks- og café-miljø. Lejligheden ligger i gåafstand til Fuglebakke S-tog-station og blot 15 min fra indre by. Lejligheden er ideel et par og som dele lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.