Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Guldsmedgade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.900,00 kr.
- Depositum
35.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udbydes denne nyopførte "newyorker" lejlighed i et særdeles attraktivt kvarter.

Lejemålet, som er en stor 2 værelses lejlighed på 84 kvm., er beliggende i en flot og velholdt murstensejendom. Der er store sprossevinduer, som giver ejendommen karakter og er med at skabe et rigtig godt lysindfald i lejemålet.

I vil blive budt velkommen i lejlighedens entre, som fører jer videre til det store og flotte køkkenalrum. Køkkenet fremstår flot og har hvide grebsfrie elemeter. På badeværelset er der separat bruseniche, væghængt toilet og rigtig god plads. Derudover indeholder lejemålet et godt og regulært værelse.

Fra køkkenalrummet er der udgang til lejlighedens altan, som vender mod det hyggelige gårdmiljø, der deles mellem ejendommens beboere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.