Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3. værelses lejlighed i Odense

Økonomi *

Husleje

7.969,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
23.907,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bebyggelsen Lindevangsvej er beliggende centralt i Odense i det populære Hunderupkvarter. Bebyggelsen er opført, hvor den tidligere Bagermestrenes Brødfabrik lå. Der er vejadgang fra Hjallesevej og fra Linde Álle samt stiadgang fra Enghavevej. Der er let adgang til offentlig transport og der er indkøbsmuligheder i gåafstand. De grønne friarealer omkring bebyggelsen er beplantet med træer og hække og der er anlagt en lille legeplads, hvor der også er et bord/bænkesæt. Bebyggelsen består af 9 boligenheder med i alt 36 lejligheder. Boligerne er indrettet i fritliggende 2-etages punkthuse med 4 boliger i hver boligenhed. Alle lejligheder har enten delvis overdækket terrasse eller delvis overdækket altan. Der er køreadgang frem til hver enkelt bolig og parkering langs Lindevangsvej på anlagte P-pladser. Desuden er der mulighed for at leje en plads i carport. Til hver lejlighed hører et udhus eller et depotrum på ca. 7 m2. Lejlighederne bliver løbende renoveret ved fraflytning, hvilket betyder at lejlighederne er forskellige i indretningen, og at husleje vil stige ved genudlejning.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.