Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Johs. Høirupsvej, 5800 Nyborg

Økonomi *

Husleje

4.408,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.809,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
58 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
76 lyse lejligheder centralt beliggende i Nyborg, kun 5 minutters gang fra banegård og gågade. Du får en solid lejlighed med skønne, grønne områder.
Der er elevator på F.E. Cronesvej.

Bybussen kører lige til afdelingen, og Føtex og Rema ligger lige ved siden af ejendommene.

Lejlighederne er opført i 1967, og ejendommene har fået en ny facade, så de fremstår moderne og lyse. En del af lejlighederne har også nyt køkken. Lejlighederne er alle udstyret med komfur og køle/fryseskab.

Til hver bolig hører et pulterrum, og der er fællesvaskeri i afdelingen.

Gode P-forhold og legeplads med boldbane.

ANTENNE: Nyborg Almene Antennelaug leverer signal og man betaler direkte til Nyborg Almene Antennelaug. Der er tilslutningspligt og man vil modtage den eksisterende pakke ved indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenter Nyborg. Der er elevator til boligerne på F.E. Cronesvej. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækkede terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.