Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Værelse udlejes på Århus Ø

Økonomi *

Husleje

4.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
11.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
10 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 16. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Da den gode Markus flytter sammen med sin kæreste, har vi et ledigt værelse, det er umøbleret :)))))

Lejligheden er 111 kvm. og består af: entré, badeværelse (med vaskemaskine og tørretumbler), fællesareal inkl. køkken (med opvaskemaskine), 4 værelser og en fælles altan. Dit værelse vil være på ca. 10 kvm med lidt af udsigten til vandet.
Huslejen ligger på 4.500kr., dette er inkl. vand, varme, el, internet og forsikring. Der bliver et depositum på omrking 11.000 kr. som aftales nærmere med Markus.

Du kommer til at bo sammen med 3 skønne piwer, Pernillex2 og Clara, der næsten alle er i gang med studie. De er alle 22 år, virkelig sjove og vilde med at bage og spise kage. Den ene Pernille læser til lærer og er god til at klappe hunde. Den anden Pernille er lige pt i New Zealand, hvor hun laver müsli og rider på heste (derfor bor Victor på værelset indtil 1/3), når hun kommer hjem skal hun læse uddannelsesvidenskab. Clara læser til socialrådgiver og spiser meget ost.

Vi søger en sød og rar roomie, som er interesseret i at deltage i fællesskabet. Vi elsker at hygge og lave sjove ting og sager og et glas rødvin eller en kold øl er ikke en sjældenhed. Vi accepterer selvfølgelig åbne og lukkede døre, og er super loose med hinandens behov. Vi kan godt lide at bo i et rent hjem, men er ikke fanatiske :) Vi deler noget mad, men har også vores eget og det er du selvfølgelig velkommen til at være en del af.

Lejeperioden er ubegrænset.

Skriv hvis du vil vide mere, vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning. KH perlerne på havnen :))))

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.