Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Ørbækvej, 7330 Brande

Økonomi *

Husleje

4.282,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
780,00 kr.
- Vand
240,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
10.080,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bebyggelsen er etagebyggeri i tre etager. Boligerne ligger tæt på store grønne områder og beboerne har adgang til et stort grønt fælles areal med boldbane og legeplads.

Beliggenhed
Bebyggelsen ligger i et boligområde, hvor der er en del børn og gode legeområder. I Brande er der mange kulturelle faciliteter, bibliotek, sportshal, golfbaner, kulturhuset Remisen samt store grønne områder med gode muligheder for gåture. Alle disse faciliteter ligger omkring 500 meter fra bebyggelsen.
Der er et fint bycenter med mange butikker og en togstation med direkte tog mod København og Herning. Flere steder i byen og på gågaden i Brande er der udsmykket med gavlmalerier, skulpturer og der er en stor detaljerigdom i udformningen af belægning og belysning.

Indretning
Boligerne har adgang til store glasinddækkede altaner. I køkkenet er der spiseplads og stuerne er forholdsvis store. Der hører kælderrum til boligerne. Der er adgang til kabel-tv. Der er fælles vaskeri i bebyggelsen og der er plads til vaskemaskine på badeværelset. Der er en gildesal i bebyggelsen som beboerne kan leje til private fester.

Beboerne
Bebyggelsen er velegnet for børnefamilier, og der er en blandet beboersammensætning, hvor der også bor ældre og unge. Bebyggelsen har en bestyrelse. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.