Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Store Kongensgade, 1264 København K

Økonomi *

Husleje

15.300,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
45.900,00 kr.
- Depositum
45.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Ejendommen er beliggende særdeles centralt i København. Området er kendt som det gamle "Kongens København" og summer af liv. Her er tæt til alt, hvad man har brug for i dagligdagen - caféer, restauranter, træningscentre og kultur- og shoppingmuligheder.

Hyggelig Københavner lejlighed i 2 plan udlejes. Den er placeret i hjertet af København på den travle shoppinggade St. Kongensgade tæt på metroen, Kongens Nytorv, restauranter og kulturliv. Lejligheden fremstår rummelig, og de 108 kvm er godt fordelt. Der er 3 værelser, hvoraf det ene er en smuk og åben stue med højt til loftet og fritbærende bjælker. Derudover er der et pænt køkken og et mindre badeværelse. Følgende hårde hvidevarer følger med lejemålet: Indbygnings ovn og kogezone, emhætte, opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Lejligheden er istandsat ved overdragelsen. Lejemålet opvarmes ved el-varme. Der er brugsret til ejendommens vaskeri mod betaling.

Bemærk

3 måneders depositum 3 måneders forudbetalt leje Husdyr ikke tilladt

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.