Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Kløvervej, 5853 Ørbæk

Økonomi *

Husleje

9.283,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
43.280,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL RÅDHUSGÅDEN- 19 attraktive familieboliger centralt i Ørbæk - 30 minutter fra Odense.
Afdelingen: Et nybyggeri på Kløvervej, hvor Ørbæk rådhus tidligere lå, og en gennemrenoveret bygning på Banestien, som tidligere husede det gamle posthus. Boligerne er opført i moderne stil og beliggende i grønne omgivelser, der giver et strejf af stedets historie. Boligerne er store og familievenlige med masser af fordele, som gør Rådhusgaarden til det ideelle sted til børnefamilier.
Boligerne: Store familievenlige boliger på to til fire værelser på 86 til 116 m2. Adgang til stor have med legeplads og højbede. Adgang til fælleslokale med køkken. Forberedt til opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Eget kælderrum. Lejligheder i stueetage har egen terrasse. Lejligheder på 1. sal har altan (gælder for boligerne på Kløvervej). Tæt på skole, idrætsfaciliteter, dagligvarebutikker og grønne omgivelser. Gode busforbindelser til bl.a. Nyborg, Odense, Svendborg, Ringe og Faaborg. Flere af lejlighederne er handicapvenlige
Byen: Ørbæk ligger på Fyn, nærmere bestemt i Ørbæk Sogn, 12 kilometer sydvest for Nyborg og 26 kilometer sydøst for Odense. Ørbæk henhører under Nyborg Kommune i Region Syddanmark og har 1.594 indbyggere. Byen er idyllisk placeret med marker og skove som nabo og er kendt for sit årligt tilbagevendende heste- og kræmmermarked og for sin kirke, som er opført i 1100-tallet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.