Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Charmerende villa i Holme

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
138 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I rolige omgivelser, på lukket vej med grønne arealer, legepladser og stisystemer omkring, ligger denne charmerende villa. Fra villaen er der kort afstand til Holme skole, daginstitutioner, indkøb og offentlig transport. Skov, strand og Aarhus C er desuden indenfor kort rækkevidde.

Villaen er opført i 1893, men er moderniseret, således det oprindelige går hånd-i-hånd med det modnerne.

Der er indgang via entré med trappe til 1. sal og adgang til både stue, bad og køkken.

Stuen er af god størrelse, således den nemt indrettes med både spiseafdeling og sofaaraangement. Samtidig har stuen udgang til en overdækket flisebelagt terrasse og den nemme overskuelige, private, have.

Badeværelset er af ældre stil med klinker, men er pænt og funktionel med muret brusekabine og god skabsplads.

Køkkenet er indrettet med hvide HTH-elementer fra 2006. Her er både god bord- og skabsplads, ligesom der er plads til en mindre spiseafdeling.

Fra køkkenet er der adgang til et stort velfungerede bryggers med vaskefaciliteter og skabsfryser. Bryggerset fungerer optimalt som degligdagens indgang, da der er direkte indgang fra forhaven og det desuden er paktisk indrettet med linoleumsgulv, som kan holde til våde sko og beskidt overtøj. Her er god plads til både opbevaring og dagligdagens gøremål.

Ydermere har bryggerset adgang til et stort integreret og isoleret disponibelt værelse med direkte adgang til den vestvendte gårdhave. Rummet er nyistandsat og har mange anvendelsesmuligheder.

På 1. salen finder man en fin repos med mulighed for udnyttelse samt 2 gode værelser. Etagen er istandsat med respekt for den oprindelige stil med loft til kip, fritlagte spær og pæne plankegulve.

Der er mulighed for parkering lige udenfor døren.

Villaen udlejes snarest indtil foråret 2021.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.