Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Stadionvej, 2600 Glostrup

Økonomi *

Husleje

16.625,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
49.875,00 kr.
- Depositum
49.875,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
133 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nye, eksklusive lejelejligheder med altan/terrasse

Skøn beliggenhed ved Egeparken

Velkommen til Egehusene som er et nyt, attraktivt lejlighedsområde med stilrene boliger i høj kvalitet. Med adresse i Egehusene bliver du en del af Glostrups veletablerede Stadionkvarter med en skøn kombination af by og natur. Egeparken ligger som nærmeste nabo, og centrum af Glostrup ligger en kort cykeltur herfra.

Egehusene er nyopførte lejligheder, og du kan derfor se frem til at flytte ind i et helt uberørt hjem, hvor du er den første til at benytte køkkenet og den allerførste til at drikke morgenkaffe på altanen.

Det er muligt at vælge mellem to- til fireværelseslejligheder, hvor de mindste er 77 kvm og de største er 133 kvm. Uanset hvilken størrelse lejlighed du vælger, er de alle indrettet,
så du får optimalt lysindfald og en veldisponeret planløsning med et rummeligt køkken/alrum. Det er desuden et ekstra stort plus, at alle boliger har direkte udgang til en privat altan eller terrasse.

I Egehusene fungerer de private og fælles udendørsrum som en naturlig forlængelse af hjemmet. Der er fantastiske muligheder for at nyde livet under åben himmel på din egen altan, på den store, fælles tagterrasse eller på de grønne plæner lige udenfor hoveddøren.

Materialerne er udvalgt med øje for holdbarhed, anvendelighed og ikke mindst det æstetiske udtryk i en lys og nordisk stil på tværs af alle lejlighederne.

Køkkenet er et stilfuldt HTH-køkken med integrerede hårde hvidevarer i god og energirigtig kvalitet fra Siemens. På badeværelset får du ligeledes en lys og elegant indretning med lyse klinker og miljørigtige materialer af høj kvalitet. Alle rum opvarmes af gulvvarme, der giver en komfortabel varmefordeling og en meget indretningsvenlig bolig, hvor der ikke skal tages hensyn til placeringen af radiatorer.

I kan se frem til at blive en del af et etableret nabolag med en god blanding af folk i alle aldre. Der er let og bekvem adgang til alle byens muligheder og aktiviteter, og du får et eftertragtet nærmiljø med gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, idrætsfaciliteter, skole, daginstitutioner og meget mere.

Egehusene er opkaldt efter Egeparken, der grænser op til de nye lejligheder. Parken er en af byens grønne oaser med fantastiske rammer om både leg og afslapning, og de rekreative omgivelser byder bl.a. på en klatreskov til de særligt aktive.

Skal du en tur til København er det blot at cykle de få minutter, det tager til Glostrup Station, hvorefter du står du i hovedstaden på mindre end 20 minutter. Du kan også glæde dig til den kommende letbane, der vil gøre infrastrukturen i området endnu bedre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Egehusenes unikke rammer med en bolig og beliggenhed helt i top.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.