Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Amager Strandvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

15.200,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.200,00 kr.
- Depositum
45.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
106 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med blot 5 minutters gang til stranden og 4 minutters gang til Metro, ligger denne 4-værelses stuelejlighed helt eminent til personen der ønsker at være tæt på naturen, men samtidig med nem adgang til centrum.

Denne lejlighed byder på et depotrum med god plads til opbevaring, rummeligt badeværelse med vaskesøjle og separat brus, stor stue med moderne køkken der på en naturlig måde adskiller spiseplads for sofahygge. Fra stuen er der adgang altan og videre fra køkkenet, er der adgang til 3 gode værelser. Hele lejligheden er forsynet med store vinduespartier der giver et dejligt lysindfald.

Der er brugsret til en stor fælles tagterrasse gennem en anden opgang.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Projekthjemmeside

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.