Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Apholmenvej, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

13.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
39.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
141 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu har du muligheden for at leje en sprit ny luksuslejlighed på 12. etage i det nye Seatower Frederikshavn på Apholmenvej.

Lejligheden som ligger på 12. etage, er netop blevet færdig og står nu klar til indflytning.

Lejligheden indeholder: Elevator og trappe op til lejligheden. Egen indgang lige udenfor elevatoren med mulighed for at lave lidt garderobe. Stort åbent køkken/alrum/stue. Køkkenet er fra JKE Design og har arbejdsø med vask med cooker. Køleskab og fryseskab fra Leibherr. Induktionskogeplader med 6 kogepladser. AEG indbygningsovn. Siemens opvaskemaskine. Fra alrummet er der udgang til den 43 m2 store sydvendte terrasse hvor udsigten er helt fantastisk. Gæstebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle. 2 værelser som begge har udgang til terrassen. Gang/walk-in. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse ligeledes med udgang til terrassen.

Derudover er der eget aflåst kælderrum, 2 stk. parkeringspladser til lejemålet, samt mulighed for at leje garage med ekstra opbevaringsrum.

*Ingen husdyr tilladt og ingen rygning tilladt*

Husleje pr. md.:
Husleje kr. 13.000,-

I alt pr. md. kr. 13.000,-

Lejer bliver tilmeldt Frederikshavn Forsyning som forbruger og betaler til el, vand og varme, og afregner selv direkte hertil. Dertil kommer udgift til TV og internet hvor afregning sker direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne.

Depositum:
3 x husleje kr. 39.000,-
Første md. husleje kr. 13.000,-

Depositum inkl. første måneds husleje i alt kr. 52.000,-

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.