Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Mejerivej, 6870 Ølgod

Økonomi *

Husleje

7.929,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
32.690,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSESLKABET BSB ØLGOD AFD. 51
- Moderne byggeri i centrum af Ølgod

Afdelingen
- Funktionelt byggeri midt i byen
Denne afdeling ligger i smukke og meget fredelige omgivelser, og har både rækkehuse samt lejligheder til leje. Alle boligerne er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og tæt ved boligerne er der rigtig gode parkeringsmuligheder. Har man ét husdyr, er man velkommen til at medbringe det. Det er dog ikke tilladt at anskaffe sig et nyt husdyr, mens man bor i en af afdelingens boliger. Undtaget vores
Centralt i Ølgod ligger denne hjørneejendom opført i 2012. De to etager er opført i røde mursten med tegltag og der er grå vinduer og døre. Der hører en hyggelig fælles gårdhave til ejendommen med cykelskur, bordbænkesæt, bøgehække og smukke slyngplanter, som pryder mure og søjler. Boligerne på 1. sal er fælles om en svalegang, som om sommeren kan pyntes med lidt blomsterkrukker. Man er velkommen til at medbringe én hund eller én kat ved indflytning, men det er ikke tilladt at anskaffe sig en ny hund eller kat.
Nærområdet- Ølgod har det heleEn mere central beliggenhed i Ølgod er svær at finde. Alt hvad du skal bruge i dagligdagen findes i gåafstand fra disse lejligheder. Det være sig skoler og institutioner, dagligvarebutikker, bibliotek og skiftende kunstudstillinger, herunder Ølgods kendte skulpturudstillinger. I nabolaget har vi Kvie Sø med sin børnevenlige badesø, Pandekagehuset, golfbanen og Skærbæk Mølle, en tidligere vandmølle med vådområder.

Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.

25 % af de ledige familieboliger udlejes efter nedenstående fleksible kriterier i denne boliggruppe:

1. Boligsøgende med fast arbejde i Varde, på mindst 25 timer om ugen og som bor udenfor kommunen. (skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt samt de sidste 3 lønsedler)

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.