Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Vestervænget, 7800 Skive

Økonomi *

Husleje

5.297,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
739,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
173,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
12.096,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er beliggende i Skive Vest ved City Vest med mange indkøbsmuligheder, bla. REMA, Jysk, Skousen, Pet World, frisør mfl.
Fællesvaskeri, gildesal og gæsteværelser, som udlejes af viceværten. Der er mange forskellige aktiviteter i afdelingen, så der er muligheder for alle alderstrin.
Dobbelthusene med kælder er beliggende Vestervænget 1-21 og Vestevang 18-38, opført i 1946. I 2017 er der nye tage & ovenlysvinduer, samt nyt varmeanlæg. Der er lagt dræn & ny flisebelægning rundt om huset. Husene er tidligere renoveret i 1992 med PVC-vinduer. Badeværelserne er løbende renoveret fra 1996 til 2002 og i 1996 er der lavet nye køkkener. Afdelingen er beliggende tæt på city vest med gode indkøbsmuligeheder og tæt på busforbindelser. Afdelingen er også beliggende tæt på skole og centrum. Der må holdes 1 husdyr pr. lejemål i dobbelt-husene.

10 etageejendomme opført i 1968 – 1971.Ombygget via helhedsplan 2014-2018 herefter 15 rækkehuse og 7 blokke. Lejlighederne vil herefter være helt nye og moderne med indretning og energiforbrug, som lever op til nutidens krav. Der vil i den forbindelse også blive etableret elevator i nogle af blokkene. Til hver af lejlighederne er der et kælderrum. Hele området er renoveret og fremstår nu lyst og venligt, der er løbestier, amfiteater, hoppepuder & legepladser. Fællesskabet i afdelingen vægtes højt, bestyrelsen gør et stort stykke arbejde for hele afdelingens beboere.
Der er mulighed for at søge skriftlig, om tilladelse til at holde et husdyr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.