Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Strucksalle, 6270 Tønder

Økonomi *

Husleje

5.577,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
20.304,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL TØNDER - RØMØ BYHUSE
- Charmerende bylejligheder og rækkehuse centralt i Tønder - Hyggelige rækkehuse på den naturskønne vadehavsø - Rømø

Boligerne- Dejlige boliger i smuk ejendom På Stucksallé, også kaldet Bryggergaarden efter det gamle bryggeri, ligger denne nærmest nærmest majestætiske etageejendom med smukke vinduespartier. Bryggergaarden har skønne grønne udearealer, legeplads og gode parkeringsmuligheder. Beboerne har mulighed for at benytte fælleslokalerne og gæsterum i Tønder Byhuses øvrige ejendomme. Boligerne fremstår lyse og indbydende med køkken med lyse køkkenelementer samt køle-fryseskab, komfur og emhætte. Nogle boliger er med køkken-alrum og andre med lukket køkken. Badeværelset er velholdt med vinylgulve og fliser på væggene. Der er mulighed for at opsætte både vaskemaskine og kondenstørretumbler i badeværelset. Værelserne har flotte lyse trægulve og store lysgivende vinduer. Alle boliger på nær 34 S, st. mf. har egen stor altan med god plads til ophold med udgang fra stuen. Boligen i nr. 34 A st. mf. har en dejlig terrasse. Forbrug: Vand, Varme og El afregnes direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen- Hyggelig boligafdeling i landelige omgivelserTønder - Rømø Byhuses består af boliger på Rømø og i Tønder.
Centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Vi tilbyder lyse ét-firerumsboliger lejligheder og rækkehuse til unge, ældre, enlige og familier i forskellige prisniveauer alt efter dit behov. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på Kommunens hjemmeside. Boligerne på Rømø, ligger på den sydøstelige del af Rømø i Havneby og består af 19 hyggelige rækkehuse. Boligerne er placeret i et roligt kvarter i landlige omgivelser. Nærområdet- Grønne områder med gåafstand til indkøbDu bor kun ca. en km fra den hyggelige gågade, to km fra den nærmeste skole og 500 m fra en dagligvarebutik. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på kommunens hjemmeside.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.